iSee Makelaars

Neem contact op

Taxatie in Den Haag door erkend taxateur

Wenst u een waardeoordeel voor de aan- en/of verkoop van uw woning of bedrijfsgebouw? Of heeft u een taxatie nodig voor uw hypotheek? Dan kunt u rekenen op de kennis en ervaring van de onze taxateurs.

Een onroerend goed, of het nu om een huis, kantoor of bedrijf gaat, heeft vele waarden. Er is sprake van een verkoopwaarde, die in beginsel door koper en verkoper anders worden ingeschat. Voor de verzekering spreekt men over de herbouwwaarde, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent met de waarde in het economische verkeer.

Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een deskundige. We hebben het dan over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten. Taxateurs zijn op dit gebied dé specialist voor particulieren, de overheid, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen.

Wij weten uw woning of pand op de juiste waarde te schatten. Dankzij onze regionale en gespecialiseerde kennis van de woningmarkt, besparen wij u tijd én geld. Per 1 januari 2010 gelden voor financieringen met NHG aanvullende eisen. iSee maakt volgens deze nieuwe norm de rapporten op.